Laminaat Achlum

In Achlum een laminaat vloer kopen tegen een spotprijs? Dan slaagt u zeker bij ons. Wanneer u in Achlum even gaat rondkijken naar vloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij ons in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Achlum veel meer betaalt voor dezelfde vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Achlum kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Achlum uitkiezen

Wij bieden altijd een groot assortiment vloeren aan voor een betere prijs dan in Achlum. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Alle soorten laminaat die u in Achlum kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat brengen naar Achlum

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Bij Bebo Parket is het geen probleem. Stapels hoog laminaat, pallets vol in onze fabrieks in Vriezenveen. Wij hebben voor een ieders wat wils! We Bezorgen onze laminaat ook in Achlum. Met eigen transport wordt uw laminaatvloer met zorg geleverd. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Achlum

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Achlum bij u thuis! Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Achlum Laminaat kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Kies uw laminaat

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. Wanneer u uw droom laminaatvloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaatvloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Nu laminaat bestellen

Wanneer u uw laminaat vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een complete pallet met uw bestelling van laminaat, met ondervloer en plinten komt uw kant op.

Laminaat vloer laten versturen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat vloer af te leveren in Achlum. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer..

Een laminaat zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat zelf te leggen. Het leggen van vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laten leggen van laminaat

Wanneer u niet in staat bent om een laminaat vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Onderhoud laminaatvloer

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Want wanneer u over de laminaat vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een laminaat vloer.