Laminaat Akkrum

In Akkrum een laminaatvloer kopen voor een lage prijs? Bebo Parket is het juiste adres. In Akkrum betaald u 3 keer zoveel voor een laminaatvloer. Bij Beboparket in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Akkrum veel meer betaalt voor dezelfde vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Akkrum, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Akkrum

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaat vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Akkrum

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Akkrum

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Beboparket is het geen probleem. Alle laminaat vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. Wij hebben voor een ieders wat wils! Maar bezorgen in Akkrum is ook geen enkel probleem. laminaat vloeren op de gewenste dag in Akkrum bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaatvloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Akkrum Laminaat leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Akkrum bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Akkrum.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat keuzes

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Beboparket en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat vloer die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaat vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Laminaat bij Bebo Laminaat bestellen

Wanneer u uw laminaat vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaatvloer laten bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaat vloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Een plint is van groot belang als u uw laminaat vloer tot zijn recht wilt laten komen. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Het laten leggen van laminaat

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Onderhoud laminaatvloer

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaatvloer snel gaat krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.