Akmarijp Laminaat

In Akmarijp een laminaat vloer kopen voor een lage prijs? Dan bent u bij ons op de juiste plek. In Akmarijp betaald u 3 keer zoveel voor een laminaat vloer. Bij ons in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Akmarijp veel meer betaalt voor dezelfde vloer. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Akmarijp een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Akmarijp uitkiezen

Bij Beboparket vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Akmarijp. U kunt op onze website eenvoudig uw vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wilt u een vloer dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Akmarijp.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Akmarijp aan huis geleverd krijgen?

Laminaat uit voorraad direct meenemen? Geen probleem bij Bebo Parket. Hoge stapel pallets met laminaat in onze fabrieks in Vriezenveen. Bij Bebo Parket kan dat altijd. Bezorgen in Akmarijp is voor Bebo Parket geen probleem. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Akmarijp. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Akmarijp Laminaat leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Akmarijp bij u thuis! Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaatvloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaatvloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Kies uw laminaat

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Parket en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaatvloer die er zijn opgesteld. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaatvloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Bij ons laminaat bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Nieuw laminaat bezorgen

De levering van uw vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Akmarijp op. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe vloer.

Een laminaat zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van een laminaat vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van laminaatplinten

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Laminaat legservice

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud van laminaatvloer

vloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat vloer.