Augsbuurt Laminaat

In Augsbuurt een laminaat vloer kopen voor een lage prijs? Dan bent u bij Beboparket aan het juiste adres. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Augsbuurt als je daar rondkijkt. Bij Beboparket in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Augsbuurt veel meer kwijt bent voor deze laminaat vloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Augsbuurt uitkiezen

Bij Beboparket vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. U kunt op onze website eenvoudig uw vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Augsbuurt

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten versturen naar Augsbuurt

Wilt u uw gekochte laminaat direct meenemen? Dat is geen probleem bij Beboparket. Wij hebben grote voorraden laminaat vloeren liggen, pallets vol direct leverbaar. Bij Beboparket kan dat altijd. Maar we bezorgen ook elke dag in Augsbuurt. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Augsbuurt. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Augsbuurt

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Augsbuurt dan helpen we u graag. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Augsbuurt

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuze

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan komt u bij ons langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaat vloer test leggen in uw eigen huis. Daarmee voorkomt u dat de laminaat vloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Nieuw laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaatvloer met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bestellen laminaat

De bezorging van de laminaat vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat vloer zelf te leggen. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaat een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van plinten

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. De plinten van de vloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laten leggen van laminaat

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaat vloer netjes houden

Let er wel op dat de laminaat kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.