Laminaat Baaiduinen

Laminaat kopen in Baaiduinen tegen de laagste prijs. Bebo Parket is het juiste adres. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Baaiduinen als je daar rondkijkt. Als u bij ons in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaatvloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Baaiduinen kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Baaiduinen Laminaat uitkiezen

Bij Beboparket vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Baaiduinen. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Baaiduinen

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Baaiduinen bezorgen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Bij Bebo Laminaat is het geen probleem. Wij hebben grote voorraden laminaat liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Onze vloeren in Baaiduinen bezorgen. Elke gewenste dag kunnen we de laminaat bij u thuis leveren omdat we elke dag in Baaiduinen komen met onze eigen vrachtwagens. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaatvloeren in Baaiduinen leggen

Wij leggen in Baaiduinen onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Baaiduinen.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Baaiduinen Laminaat kopen

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuze

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat vloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaat vloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Bestellen laminaat

Nu heeft u, uw droom laminaat vloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw laminaat vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bezorgen nieuw laminaat

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat vloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Een laminaat zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaat vloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Laminaatvloer plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw vloer tot zijn recht wilt laten komen. De plinten van de vloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat leggen

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat vloer en werken ze de laminaat vloer netjes af.

Laminaat vloer netjes houden

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat vloer.