Laminaat Baard

Goedkoop laminaat vloer in Baard kopen. Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Wanneer u in Baard even gaat rondkijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij Beboparket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Baard veel moet betalen voor deze vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Baard, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Baard uitzoeken

Bij ons vindt u het grootste assortiment tegen de laagste prijs. Kom naar de grootste laminaat fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Baard

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar Baard

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Bij Bebo Laminaat is het geen probleem. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. U vraagt nooit mis. We Bezorgen onze laminaatvloeren ook in Baard. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaatvloeren in Baard. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaatvloeren in Baard leggen

Wij helpen u graag om een uw laminaat vloer te leggen in Baard. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat kiezen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test laminaat vloer te gaan leggen. Daarmee voorkomt u dat de laminaat vloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Bij Bebo Parket laminaat vloer bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaat vloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw laminaat vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaatvloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaatvloer af te leveren in Baard. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaatvloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van een laminaat is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Bijpassende plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw laminaat vloer tot zijn recht wilt laten komen. De plinten van de laminaat vloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Laminaat leggen

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat en werken ze de laminaat netjes af.

Laminaatvloeren onderhoud

laminaatvloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaatvloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een laminaatvloer.