Laminaat in Bakhuizen

Komt u uit Bakhuizen en bent u op zoek naar een vloer voor een lage prijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Bakhuizen even gaat rondkijken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Bij Bebo Parket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Bakhuizen veel duurder uit bent. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Bakhuizen een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Bakhuizen Laminaat uitkiezen

Een groot assortiment laminaat vind je bij Beboparket voor een betere prijs dan in Bakhuizen. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. Alle soorten laminaat die u in Bakhuizen kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar Bakhuizen

Heeft u een laminaat gekocht en wilt u die direct meenemen? Geen probleem bij Bebo Laminaat. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U slaat bij Bebo Laminaat altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in Bakhuizen is ook geen enkel probleem. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaat in Bakhuizen af. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij helpen u graag om een uw laminaat te leggen in Bakhuizen. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bakhuizen.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in Bakhuizen

Wij bieden onze laminaatvloeren voor een goedkope prijs aan. Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Het prijsverschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s per vloer dat u goedkoper uit bent dan bij de plaatselijke vloerenleverancier. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat mogelijkheden

Als u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom vloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Bij ons laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat vloer bestellen met alle toebehoren erbij. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat bij u voor de deur staat in Bakhuizen op. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Laminaat vloer zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaat vloer. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plinten van laminaat plaatsen

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laat uw laminaat leggen

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaat vloer netjes houden

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een laminaat vloer.