Bakkeveen Laminaat

Goed en goedkoop laminaat vloer in Bakkeveen kopen. Het juiste adres is bij Bebo Parket. Wanneer u in Bakkeveen even gaat zoeken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij Beboparket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Bakkeveen veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Bakkeveen kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bakkeveen uitzoeken

We hebben een scala aan vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Bakkeveen. Het uitzoeken van een laminaatvloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Bakkeveen. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Bakkeveen bezorgen

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Bebo Laminaat is dat geen enkel probleem. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. U vraagt nooit mis. Maar we bezorgen ook in Bakkeveen. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaat vloeren in Bakkeveen. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Bakkeveen leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Bakkeveen dat is geen probleem voor ons. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bakkeveen.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat in de Laminaatwinkel. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies een laminaat vloer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaat vloer test leggen in uw eigen huis. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Nieuw laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaat bestellen met alle toebehoren erbij. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bij Beboparket laminaat vloer bestellen

De bezorging van de laminaatvloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Een laminaat zelf leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van laminaatvloer is een makkelijke klus, het mooiste en makkelijkste legrichting voor het leggen van een laminaatvloer is op de lange zijde van de woning met het licht mee. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de laminaatvloer op zijn plek blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. De plinten van de laminaat vloer kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laten leggen van laminaat

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat voor u leggen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaat vloer netjes houden

Een laminaat vloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de laminaat vloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de laminaat vloer trekt. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.