Laminaat in Bantega

In Bantega een laminaat kopen goedkoop en goed? Dan moet u zeker naar Bebo Laminaat. Wanneer u in Bantega even gaat zoeken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Als u bij Bebo Laminaat in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Bantega kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Bantega uitkiezen

Bij ons vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Bantega. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaatvloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Bantega

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten verzenden naar Bantega

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Hoge stapel pallets met laminaat vloeren in onze fabrieks in Vriezenveen. Bij Beboparket kan dat altijd. Maar we bezorgen ook in Bantega. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaatvloer in Bantega af. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij helpen u graag om een uw vloer te leggen in Bantega. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat? Dan hebben wij de oplossing. In onze laminaatwinkel vindt u de goedkoopste en mooiste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Een laminaatvloer kiezen

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe vloer dan komt u bij Bebo Parket langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de vloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe vloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Laminaatvloer bestellen

Wanneer u uw vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Wij bezorgen de complete vloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Laminaat laten bezorgen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaatvloer af te leveren in Bantega. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Laminaat makkelijk zelf leggen

Wanneer u handig bent kunt u geld besparen om de laminaat zelf te leggen. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Laminaatplinten plaatsen

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Wanneer u niet in staat bent om een vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar Bantega om de vloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Laminaatvloeren onderhoud

Een vloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de vloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de vloer trekt. Want wanneer u over de vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de vloer.