Laminaat Bears

Goed en goedkoop laminaat vloer in Bears kopen. Het juiste adres is bij Bebo Parket. In Bears betaald u 3 keer zoveel voor een vloer. Bij Bebo Parket in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Bears veel meer kwijt bent voor deze vloer. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Bears via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bears uitzoeken

Bij ons vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Bears. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Bears. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat verzenden naar Bears

Heeft u een vloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Bebo Laminaat 2 minuten levertijd. Alle laminaatvloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal vloer. Wij hebben voor een ieders wat wils! Onze vloeren in Bears bezorgen. laminaatvloeren op de gewenste dag in Bears bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw vloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Bears bij u thuis! Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vakkundig wordt gelegd. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bears.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat? Dan hebben wij de oplossing. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaat vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat uitkiezen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de vloer in de thuissituatie te bekijken. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Bij Beboparket laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Wij bezorgen de complete laminaat inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Laminaatvloer laten bezorgen

De bezorging van de laminaat vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat vloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Het leggen van laminaatvloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plinten van laminaat plaatsen

Om uw laminaat helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laat uw laminaat leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat vloer.

Laminaat onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de laminaat snel gaat krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat vloeren.