Bitgummole Laminaat

Komt u uit Bitgummole en bent u op zoek naar een vloer voor een lage prijs? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Bitgummole als je daar rondkijkt. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Bitgummole een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bitgummole uitzoeken

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaatvloeren aan voor een betere prijs dan in Bitgummole. Het uitzoeken van een laminaat vloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wilt u een laminaat vloer dan heeft u de keus uit vele merken als Quickstep, Balterio, Egger, twenterandflooring en vele andere topmerken, maar dan veel goedkoper dan in Bitgummole.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laat uw laminaat in Bitgummole bezorgen

Heeft u een laminaat vloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij Bebo Laminaat. Wij hebben in onze fabriek pallets vol laminaat liggen, stapels hoog. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. We Bezorgen onze laminaatvloeren ook in Bitgummole. Met eigen transport wordt uw laminaat vloer met zorg geleverd. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Bitgummole leggen

Wij leggen in Bitgummole onze laminaat vloeren. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bitgummole.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. In Vriezenveen vindt u de mooiste vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzemogelijkheden

Wanneer u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaat test leggen in uw eigen huis. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Nieuw laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de vloer bestellen met alle toebehoren erbij. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een complete bestelling van laminaat met ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Zelf een vloer leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Dit is een eenvoudige klus en makkelijk te klaren, door te beginnen met de vloer aan de lange zijde van de ruimte krijgt u de mooiste laminaat. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Zelf plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw laminaat tot zijn recht wilt laten komen. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Wanneer u niet in staat bent om een vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaat onderhoud

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Want wanneer u over de laminaatvloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van vloeren.