Laminaat Blessum

Goed en goedkoop laminaat vloer in Blessum kopen. Dan bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres. Wanneer u in Blessum even gaat rondkijken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Als u bij Bebo Parket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat. U kunt dit controleren door bij alle parketleveranciers in Blessum een offerte op te vragen en deze dan te uploaden naar onze site.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Blessum uitkiezen

We hebben een scala aan laminaat vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Blessum. Kom naar de grootste laminaat vloeren fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaat vloeren veel goedkoper aan dan in Blessum.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Blessum Laminaat bezorgen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Dat is geen probleem bij ons. Hoge stapel pallets met laminaat in onze fabrieks in Vriezenveen. Bij ons slaag je altijd! Maar bezorgen in Blessum is ook geen enkel probleem. laminaat op de gewenste dag in Blessum bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaat vloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Blessum

Wij leggen in Blessum onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaatvloer vakkundig wordt gelegd. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaat in de Laminaatwinkel. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaat en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat keuzes

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaatvloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaatvloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Bij Bebo Laminaat laminaat bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaat vloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw laminaat vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Vloer laten versturen

De bezorging van de vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaat vloer makkelijk zelf leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw laminaat vloer tot zijn recht wilt laten komen. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat laten leggen

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat voor u leggen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaatvloeren onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een laminaat.