Laminaat Boazum

In Boazum een vloer kopen voor een lage prijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Boazum even gaat rondkijken naar laminaatvloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Als u bij Bebo Parket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde vloer. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Boazum

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Parket voor een betere prijs dan in Boazum. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaatvloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaatvloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Boazum

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Boazum Laminaat bezorgen

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Dat is geen probleem bij Bebo Laminaat. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U slaat bij Bebo Laminaat altijd de spijker op kop! Aan huis geleverd in Boazum. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaat vloeren in Boazum. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in Boazum

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Boazum bij u thuis! Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de laminaat vloer vakkundig wordt gelegd. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat mogelijkheden

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Laminaat en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van vloer die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de vloer test leggen in uw eigen huis. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Nu laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Wij bezorgen de complete laminaat vloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Bezorgen nieuw laminaat

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de vloer bij u voor de deur staat in Boazum op. De bestelling wordt netjes met een palletwagen thuis afgeleverd, u kunt nu beginnen met uw nieuwe vloer.

Laminaatvloer makkelijk zelf leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van laminaat is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plaatsen van plinten

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Laminaat onderhoud

Let er wel op dat de laminaatvloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Want wanneer u over de laminaatvloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.