Laminaat in Leeuwarden

In Leeuwarden een laminaat kopen goedkoop en goed? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. In Leeuwarden betaald u 3 keer zoveel voor een laminaat. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Leeuwarden veel duurder uit bent. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Leeuwarden via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Leeuwarden Laminaat uitkiezen

Bij Bebo Laminaat vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Leeuwarden. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Leeuwarden. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 17 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 18 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 19 Juni van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 20 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 21 Juni van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 22 Juni van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Nu uw laminaat in Leeuwarden laten bezorgen

Wilt u uw gekochte vloer direct meenemen? Dat is geen probleem bij Bebo Laminaat. Wij hebben grote voorraden laminaat vloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Ook bezorgen wij in Leeuwarden. Met eigen transport wordt uw vloer met zorg geleverd. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Leeuwarden leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Leeuwarden dan helpen we u graag. Onze vakkundige vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Leeuwarden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Leeuwarden Laminaat kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw vloer? Dan hebben wij de oplossing. Wij kunnen in Vriezenveen laminaat goedkoop aanbieden omdat wij het in massa inkopen en tegen een lage prijs kunnen verkopen. De mooiste laminaatvloeren in de Laminaatwinkel. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat kiezen

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Beboparket en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat vloer die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. Daarmee voorkomt u dat de laminaat vloer lichter of donkerder uitvalt , dus geen teleurstelling.

Bestel nieuw laminaat

Wanneer u uw vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Wij bezorgen de complete vloer inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Vloer bezorgen

De bezorging van de laminaat wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaat vloer zelf leggen. Het leggen van laminaat vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Bent u niet zo handig dan is het laminaat toch geschikt voor u omdat ons laminaat over een gepatenteerd klicksysteem beschikt waardoor de vloer simpel te leggen is.

Plinten plaatsen

Een plint is van groot belang als u uw vloer tot zijn recht wilt laten komen. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaatvloer voor u leggen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaatvloeren onderhoud

Let er wel op dat de vloer kan krassen dus zorg voor een goede schoonloopmat die water en vuil opneemt. Want wanneer u over de vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.